Schoonheidssalon “Amarantos” heeft voor een goed advies alle mogelijkheden in huis. Deze praktijk in Uden werkt met de unieke producten van S.P.A.-aromatherapie. Deze verbeteren de huid optimaal van binnenuit en onderhouden vervolgens duurzaam de buitenzijde. Er zijn producten voor alle huidtypen, huidcondities en huidproblemen, van zowel gezicht als lichaam. S.P.A.-producten beperken zich niet tot alleen symptoombestrijding, maar bestrijden tevens de onderliggende oorzaak.


In de praktijk van “Amarantos” wordt altijd goed geluisterd naar wat de klant belangrijk vindt en wat deze graag verbeterd of veranderd zou willen zien.


Door de combinatie van verschillende mogelijkheden en technieken met hoog werkzame preparaten, streven zij vervolgens naar een zo optimaal mogelijk resultaat.

Zo wordt samen met de cliënt effectief gewerkt aan het verkrijgen van een intensief verbeterde en gezonde huid!


Een mooie, gave en vooral gezonde huid is een zeer kostbaar bezit!


Iets wat je goed moet koesteren en verzorgen om haar ook mooi en vitaal te behouden. Hierbij is advies belangrijk. Het aanbod van huidverzorgingsproducten is immers ongelooflijk groot. Om te beoordelen wat voor uw huid het beste is, Is vakkundigheid belangrijker dan een mooie reclame.